Organski KOMBUCHA napitak- okus: TULSI ( sveti bosiljak )

KOMBUCHA – Anastasia & Sveti Bosiljak

Organski KOMBUCHA ČAJ – Tulsi
Sastojci: Biljni čaj 90% ( Tulsi i crni čaj  ), sirovi šećer od šećerne trske 10%, kombucha kultura

Tulsi ili sveti bosiljak jedna je od najcjenjenijih biljaka u indijskoj i kineskoj tradicionalnoj medicini. Istočnjački naziv je Sheng Lou Le a u hinduističkom prijevodu Tulsi, znači “neusporediv”.
Cijela biljka, od lišća do sjemenki, smatra se tonikom za tijelo, um i duh. Posebno je poznat po liječenju simptoma povezanih sa stresom.
Na mnogo načina Tulsi djeluje na suptilnijoj razini, pomažući tijelu, umu i duhu da naprave više prostora i kapaciteta za ono što želimo a izbacuje ono što više nije korisno, uključujući emocije i misli koje su nas opterećivale ili stagnirale.

Za pripremu Kombucha organskog Tulsi čaja korištena je linija BIO organskih čajeva PUKKA uz dodatak crnog čaja Anastasia marke KUSMI TEA

Indijski naziv Pukka znači “autentičnost” i “najbolja kvaliteta”, što je karakteristika svakog pojedinačnog proizvoda. Engleska tvrtka osnovana je 2001. godine i proizvodi dodatke prehrani i čajeve u visokoj organskoj kvaliteti. Za to se koristi samo najbolje bilje i voće iz cijelog svijeta.

Isto se može reći i za KUSMI TEA čajeve čija zanimljiva povijest počinje od kreiranja okusa u 19. stoljeću u Rusiji a proizvodnja se nastavlja u Francuskoj sa svim elementima održivog poslovanja, uključujući brigu o okolišu kroz metalna pakiranja i podržavanje kampanja za opstanak divljih tigrova u Aziji te udruge koje se bave zaštitom zdravlja žena u borbi protiv raka dojke.
Crni čaj Anastasia organski je uzgojen te sadrži ulje Bergamota i cvijet slatke naranče

Napomena: potrebno naručiti najmanje 15 dana unaprijed

-Cijena 1 litre čaja je 15 kn + flaša 5 kn ( možete ponijeti i svoju flašu )-
-DOSTUPNO PO NARUDŽBI-

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)