Radionice

1 + 1 GRATIS

Pokloni radionicu nekom tebi dragom a ti na toj radionici sudjeluj BESPLATNO! Javi se odmah za dogovor 🙂

    Imaš problem s hranom?

    Nemaš vremena ili ti kuhanje baš i nije neka šema?…a promjene su nužne?

    Ne brini, nije teško ako poznaješ osnove. Kroz individualne ili grupne radionice upoznaj detalje prirodne ishrane, prilagođene Tvojim potrebama.

    Ovo je mjesto na kojem dijelim s tobom svoju ljubav prema hrani, sve one brojne edukacije koje sam prošla gladna znanja i željna informacija, te neprocjenjivo iskustvo koje sam stekla održavajući radionice zdrave hrane u udruzi Medenjak a koje me formiralo u ovo što danas jesam.

    ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

    Ovdje saznaj sve što Te zanima o radionicama. Ako nema odgovora na Tvoje pitanje slobodno me kontaktiraj, rado ću odgovoriti na sva pitanja

    Radionice u vrijeme COVID-a

    Sve dok traje epidemiološka situacija radionice se NE održavaju. Po prestanku epidemije prvo će se početi održavati individualne radionice a dok se situacija ustabili počet će i grupne

    Kako da sam(a) kreiram svoju radionicu?

    Radionicu kreiramo zajedno i u potpunosti je prilagođena Tvojim željama. Počinje tako što Te nakon Tvog inicijalnog javljanja kontaktiram da čujem potrebe, želje i predznanje koje imaš a zatim šaljem obrazac sa sugeriranim receptima. Kad se u potpunosti složiš oko svega dogovaramo termin 😉

    Razmišljam o privatnoj radionici, kakao ona izgleda i koliko traje?

    To može biti veoma zabavno! 🙂 Traje otprilike 2-3 sata ovisno o zahtjevnosti recepata koje izabereš a održava se na lokaciji po Tvom izboru gdje uz druženje i dobru klopu zajednički prolazimo po svim elementima Tvoje nove prehrane. Uz moju edukaciju i Tvoju dobru volju puno toga možeš naučiti, iskušati i dobro se zabaviti a sve uz finu i zdravu hranu. Na kraju kući nosiš sve što je ostalo kako bi s Tvojima podijelila okuse i mirise a u sebi zadržala dobre emocije i ljubav prema Tvom novostečenom zdravom obroku. Ne propusti mogućnost 1 + 1 gratis u kojoj radionicu uplatiš kao poklon sestri ili prijateljici a zatim zajedno s njom iskoristiti dobrobit ove korisne edukacije 😉

    Gdje se održavaju individualne radionice?

    Individualne radionice mogu se održavati u mom ili Tvom prostoru. Ako se bolje osjećaš u svojoj kuhinji nema problema, dolazim sa svom potrebnom opremom a mogu i neki tvoji članovi obitelji sudjelovati u zajedničkoj pripremi i degustaciji.

    Kad počinju radionice i kako mogu rezervirati svoje mjesto na grupnoj radionici?

    Najsigurnije je da se ubilježiš za obavijesti pa iz prve ruke dobiješ informaciju kada se ona održava. Broj mjesta na radionicama je ograničen stoga obavijest prvo dobivaju oni koji su se ubilježili za informator a u koliko ostane koje slobodno mjesto tek tada se obavijest šalje na društvene mreže. Da bi se ubilježila za informator pošalji poruku u inbox sa tekstom RADIONICE. Grupne tematske radionice održavat će se po prestanku epidemije, sezonski, u prostoru Rawline, zato nemoj propustiti informaciju i brzo se ubilježi 😉

    Rado bih se zdravije hranila ali strah me da će to biti za mene previše dodatnog posla

    Nemaš brige! Na PALEO radionici možeš naučiti osnove jednostavne prirodne prehrane s receptima koji nisu zahtjevni a mogu pridonijeti mnogo u korist Tvog zdravlja. Naučit ćeš trikove kako izbjegavati skrivene šećere u procesiranoj hrani i kako svoj obrok pripremiti veoma brzo i jednostavno, i najvažnije od svega - kako zamijeniti šećer prirodnim sastojcima koji nisu ni skupi ni nedostupni 😉

    Kakva je razlika između LOW CARB i LOW GI prehrane

    Velika! No i jedna i druga pogodna su za prehranu dijabetičara. Dok Low Carb znači da koristimo sastojke sa što manje ugljikohidrata ( nema žitarica, kao brašno se koriste mljevene sjemenke, bademi ili kokos ) u Low GI prehrani ne prati se toliko količina ugljikohidrata koliko njihov utjecaj na inzulinsku reakciju. Pa je tako jedna od glavnih promjena kokosov šećer u kolačima, koji, iako ima visok udio ugljikohidrata svojim sastavom ne diže razinu šećera u krvi. U koliko ste dijabetičar korisno je da najčešću namirnicu, a to je kruh, zamijeniš vlastitim uradkom koji pri tome sadrži puno više hranjivih sastojaka od kruha iz pekarnice. Na radionici Niskog GI dobit ćeš informacije kakao jednostavno, bez kvasca, pripremiti kruh i steći osnove za tijesta za pite i kolače koje zatim možeš jesti bez grižnje savjesti. Ako pak želiš skinuti nekoliko kilograma za tebe je LOW CARB radionica sa cijelim nizom korisnih recepata za takvu prehranu. Naravno, ta je radionica također pogodna i za dijabetičare koji promjenu prehrane moraju provoditi u suradnji sa svojim liječnikom jer smanjenjem ugljikohidrata iz prehrane značajno opada potreba za inzulinom.

    Alergy free - OSNOVE -

    USKORO

    RAW food - OSNOVE -

    USKORO

    RAW FOOD

    PALEO

    LOW CARB

    GLUTEN FREE