RAW LOOPS 5 elemenata

    

CIJENA: 28 kn/100g

LOOPSI – SLATKIĆI SA ZADATKOM

Ako ste se ikad pitali kako ojačati organizam u samo jednom obroku, evo rješenja!

! Ovaj fantastičan artikl sa 11 supersastojaka ( na dnu pročitajte koji su to ) pravi je imuno booster !

Konzumirajući svakodnevno svih 5 kolutića kroz ukusan slatki međuobrok ili dodatak jutarnjim pahuljicama, u sebe unosite malu ali vrijednu količinu super sastojaka vrijednih za naš organizam koji ujedno, svojim sastojcima simboliziraju ravnotežu.

Princip djelovanja ‘5 elemenata’ bazira se na drevnom konceptu kineske metafizike o međusobnom utjecaju 5 osnovnih elemenata u prirodi – Vatri, Zemlji, Metalu, Vodi i Drvetu. Njihov međusoban utjecaj i osnovne karakteristike ono su što čini energiju prirode a priroda uvijek teži da bude u ravnoteži.
Svaki od 5 okusa Loopsa kreiran je po principu boje i okusa određenog elementa.

– Uz to svaki od elemenata sadrži prah zelene banane koji pripada među najbolje probiotike za prehranu crijevne flore –

Osnovni sastojci u svim okusima su suho voće, brašno zelene banane i zobene pahuljice bez glutena, s dodatkom:
VATRA: brusnice, goji bobice,cikla sok, đumbir, kajenski papar, ( šipak, maca, shilajit )
ZEMLJA: suhe marelice, mrkva sok, naranča ( Tulsi, kurkuma, Kombucha kultura )
METAL: grožđice, kokos mlijeko u prahu, đumbir ( reishi gljiva )
VODA: suhe šljive, aronija matični sok, grožđice, rogač u prahu, cimet, kardamom, ulje klinčića, vanilija ( triphala, shatavari )
DRVO: suhe smokve ( aloa vera, spirulina, ječmena trava )

SUPERSASTOJCI U LOOPSIMA:

ASHWAGANDHA – jedna od najvažnijih biljaka u Ayurvedi, klasificirana je kao adaptogen, što znači da može pomoći tijelu da se nosi sa stresom.

MORINGA se smatra osnažiteljem imuniteta, Ayurveda ju naziva “čudesnim stablom” što slikovito opisuje moćna djelovanja biljke za koju znanost danas tvrdi kako oporavlja, liječi i balansira sve životne funkcije.

SHATAWARI – ženski reproduktivni tonik, izuzetno blagotvornog djelovanja na maternicu, jajnike te reproduktivni sustav u cijelosti.

TRIPHALA  ili u prijevodu “tri voćna ploda”, snažna je i po ljekovitim moćima cijenjena ayurvedska mješavina koju, u jednakim omjerima, čine tri osušena i u prah pretvorena voćna ploda čije sinergijsko djelovanje čini čuda po pitanju našega zdravlja

TULSI ili sveti bosiljak smatra se jednom od najljekovitijih biljaka na svijetu
Djelovanje tulsija Ayurveda definira pojmom rasajana – revitalizator i pomlađivač našeg ukupnog psihofizičkog stanja, smatra se blagotvornim za um, dušu i tijelo.

KURKUMA – vrhunski antioksidans i imunomodulator. Pospješuje revitalizaciju i oporavak cjelokupnog organizma.

SHILAJIT – Sibirska ili Himalajska smola za snaženje i oporavak organizma – Podiže razinu energije i jača imunitet, naročito korisna za oporavak nakon dugotrajnog liječenja, snažnih i agresivnih terapija, kod iscrpljenosti i potrebe za vraćanjem vitalne snage.

JEČMENA TRAVA poznata kao ‘zeleno zlato’, koristan je izvor vlakana, sadrži sve vitamine i minerale po današnjim znanstvenim spoznajama, ima alkalni učinak, pomaže krvotoku, probavi, anemiji…

HAVAJSKA SPIRULINA, modrozelena alga, smatra se superhranom koja podiže razinu energije zbog svojih iznimno kvalitetnih nutritivnih vrijednosti

MACA ili ‘ginseng iz Anda’ biljka je koja vitalizira i daje snagu a zbog svojih svojstva da regulira hormonalnu ravnotežu smatra se adaptogenom
REISHI, poznata kao gljiva besmrtnosti. Zauzima prestižno mjesto u TCM koja je naziva još i ‘gljiva s duhovnom snagom’. Zvali su je ‘čudom prirode’, ‘drvom života’i ‘biljkom sreće’. Ali ne samo to..nazivali su je još i ‘biljkom dugovječnosti’ ili ‘nebeskom travom’ koja čisti tijelo od toksina i odstranjuje štetne slobodne radikale.
ŠIPAK U PRAHU – snažan prirodni antioksidans za jačanje imuniteta
ZELENA BANANA – jedan od najboljih izvora rezistentnog škroba koji služi kao hrana dobrim bakterijama u našim crijevima. Njezin se utjecaj na organizam razlikuje od drugih vrsta škroba stoga je pogodan izvor vlakana kod osoba na autoimunom protokolu ( AIP ) i  paleo prehrani a također i LCHF prehrani kod dijabetičara i svih onih koji drže do zdravlja svog probavnog sustava

-DOSTUPNO –