Raw sweets

RAWLINA ASORTIMAN

NARUČI NEŠTO IZ RAWLINA ASORTIMANA

Pokloni radionicu ili slasticu i obraduj onog kome ćeš ih darovati

  Torte, kolači i ostale raw food trice i sitnice

  IZRAĐUJU SE PO NARUDŽBI

  Ako želiš napraviti prve korake ka zdravijoj prehrani raw slastice su odličan izbor! Za razliku od većine standardnih slastica, ne sadrže brašno, šećer, laktozu ni gluten osim toga ukusne su i hranjive sigurna sam da će ti se dopasti!

  ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

  Koji su glavni sastojci usirovim slasticama?

  U raw slasticama za bazu se koristi čitav niz sasvim prirodnih sastojaka; indijski oraščići, bademi, kokos,svježe i suho voće, kakao prah, rogač, citrusi....ovisno o recepturi. Ta im raznolikost daje mnogo mogućnosti za kreiranje a najvažnije od svega je da su sastojci uvijek prirodni.

  Čime su zaslađene?

  Sve Rawlina slastice su zaslađene su suhim voćem ili prirodnim BIO sirupom agave koji ima niski glikemijski indeks što slastice čini pogodnim za dijabetičare

  Koji je osnovni princip obrade sirovih kolača?

  Multipraktik i snažan blender osnovna su pomagala ukojima se sastojci međusobno obrađuju ili pretvaraju u kremu pa zatim dehidriraju ili povezuju kokosovim uljem ili kakao maslacem. Kokosovo ulje nije termostabilno stoga je posebno naglašeno da slastice s tim sastojkom obavezno treba držati u hladnjaku.

  Mogu li slastice biti pogodne za alergičare?

  Mogu! Slastice mogu biti načinjene bez orašastih plodova ili nekih drugih alergena, no to je svakako potrebno naglasiti prilikom narudžbe.

  Zašto svoju narudžbu moram predati najmanje 20 dana ranije?

  Veoma pažljivo pristupam svakoj narudžbi. Svaka je slastica jedinstveno malo ručno rađeno unikatno djelo. Za određene Teme proces izrade ukrasa traje i po nekoliko dana, stoga u jednom tjednu izrađujem isključivo jednu vrstu slastica i najviše jednu tortu koja se isporučuje u petak. Eto, tjedan je kratak 🙂

  Koja je glavna prednost takvih slastica?

  Osim što su potpuno prirodne i ne sadrže nikakve rafinirane ugljikohidrate i šećere koji našem organizmu čine nepopravljivu štetu, uz to nisu zahtjevne za pripremu a kako nema termičke obrade u njima su zadržani svi enzimi, vitamini i minerali koje sadrže prirodni sastojci od kojih su izrađene.