CATEGORY

Prosinac

DETAILS

Božićna torta s okusom blagdana 🙂
SUPERBOOSTER: ashwaganda, đumbir i topli začini
———————————————————————–
👉Ashwaganda je poznata po svom učinku da umanjuje stres balansira hormone i ostri kongitivne funkcije
👉Đumbir ima snažna antiupalna svojstva, grije i jača imunitet
👉Mješavina toplih začina sadržava cimet, đumbir, klinčiće, mace*******
————————————————————————

OSNOVNI SASTOJCI U RAWLINA TORTAMA

  • Orašasti plodovi: bademi, indijski oraščići, lješnjaci
  • Kao sladilo koristi se sirup agave ( nizak GI ) a neki proizvodi mogu sadržavati sladilo kokosovog cvijeta ili xilitol ( brezin šećer )
  • Svježe ili suho voće te sok i koricu citrusa
  • Zdrave masnoće; avokado, hladno prešano kokosovo ulje i kakao maslac
  • Mogu sadržavati organski kakao prah, vaniliju i/ili prirodne uljne arome poput ulja slatke naranče iz BIO uzgoja
  • Obavezno sadrže supersastojke poput matcha zelenog čaja, kurkume, moringe, maca praha, plave i zelene spiruline ili
    voća ili cvijeća u prahu koje služe kao prirodno bojilo
    ——————————————————————————–
    ČUVANJE

RAW torte i kolači čuvaju se u hladnjaku na temperaturi od +4 do +7 stupnjeva do 7 dana.
Isporučuju se smrznute ili ohlađene prema dogovoru.
Smrznute torte potrebno je izvaditi, ovisno o veličini, 1-3 sata ranije, prije konzumiranja kako bi otpustile.
U smrznutom stanju ( do -17 stupnjeva ) mogu se čuvati od 6-8 tjedana.
—————————————————————————————-
Svi Rawlina proizvodi su:

  • bez laktoze
  • bez glutena
  • bez aditiva
  • bez rafiniranih šećera
  • bez brašna
  • bez jaja
  • bez konzervansa
  • raw
  • vegan friendly
  • low GI ( nizak glikemijski indeks čini ih pogodnim za dijabetičare )
    ———————————————————————————–
    Sve su torte izrađene bez temičke obrade čime sastojci zadržavaju sva svoja prirodna svojstva i hranjivu vrijednost.
    ————————————————————————————-
    Hand Made With Love

GOJI/NARANČA

PREV

STANDRAD (DEKORACIJA)

NEXT