STRUKTURA RAW SLASTICA je poput sladoleda, kremasta i zaleđena.
-Bogatog punog okusa.
-Proizvodi se kupuju smrznuti i prije konzumacije potrebno ih je odmrznuti kako bi se mogli rezati.
-Nisu pogodni za duža putovanja ni velike proslave i transportirati ih je potrebno u hladnjaku, naročito ljeti.
****************************************
OSNOVNI SASTOJCI U RAWLINA TORTAMA
*****************************************
VELIČINA: neka vas ne zbuni njihova naizgled MALA veličina, veoma su zasitni i zbog visokokvalitetnih sastojaka potrebna je mala porcija kako bismo se osjetili siti.
****************************************
ČUVANJE
-RAW torte i kolači čuvaju se u hladnjaku na temperaturi od +4 do +7 stupnjeva do 7 dana.
-Isporučuju se smrznute ili ohlađene prema dogovoru.
-Smrznute proizvode potrebno je izvaditi ranije iz zamrzivača kako bi otpustile a najbolje večer ranije staviti ih u hladnjak.
-U smrznutom stanju ( do -17 stupnjeva ) mogu se čuvati od 6-8 tjedana
-Jednom odmrznuti proizvod može se opet smrznuti
*****************************************
Svi Rawlina proizvodi u potpunosti su:
**************************************
KOJA JE NJIHOVA NAJVEĆA VRIJEDNOST?
Sve su torte izrađene bez temičke obrade čime sastojci zadržavaju sva svoja prirodna svojstva i hranjivu vrijednost.
-bogati su nutrijentima, vlaknima i zdravim masnoćama
-sadržavaju maksimalan broj enzima, vitamina i minerala
***************************************
Made With Real ❤ by Vop Promidžba & Usluge