OSNOVNE INFORMACIJE o Rawlina tortama

-Izrađuju se u tri osnovne veličine – velika visoka, srednja ( niska ili povišena ) i mala POKLON TORTA ( povišena )
-Po narudžbi se izrađuju isključivo srednja i velika torta
-Posebna kategorija su PARTIJANERICE ( https://rawlina.hr/partijanerica/ )
*********************************************************************************************************************

-Sve su Rawlina torte pogodne za dijabetičare i vegane
-S
vakog su mjeseca drugog okusa
-Okusi izvan sezone, npr torta od jagode u veljači ili listopadu, naplaćuje se dodatnih 15% na cijenu osnovne torte.
**********************************************************************************************************************
DOSTUPNE DEKORACIJE:
-osnovna po izboru ( pogledaj https://rawlina.hr/izaberi-svoju-standard-dekoraciju/ )
-čupava ( pogledaj https://rawlina.hr/djecje-torte/ )
-cvjetna ( pogledaj https://rawlina.hr/tema-cvjetna/ )
-swirl ( pogledaj https://rawlina.hr/tema-sumska/ )
-cjelokupnu ponudu torti pogledaj ovdje https://rawlina.hr/raw-torte-teme/
**********************************************************************************************************************

DOSTUPNI OKUSI:

    • SIJEČANJ: MULTICOLOR
      dodaci: chaga, kurkuma, plavi cvijet graška, aktivni ugljen, pitaya prah, spirulina
    • VELJAČA: CIKLA ( Valentinovo )
      dodatak: chaga, prah aronije i cikle
    • OŽUJAK/TRAVANJ: MRKVA ( Uskrs )
      dodatak: chaga, probiotik/ kombucha kultura
    • OŽUJAK/TRAVANJ: LIMETA
      dodatak: chaga, spirulina, matcha zeleni čaj
    • SVIBANJ: ČOKOLADNA a la ‘Sacher’ torta
      dodatak: chaga, raw džem od naranče i marelica
    • LIPANJ/SRPANJ: SEZONSKO VOĆE
      dodatak: chaga, baobab prah
    • KOLOVOZ: MARCIPAN -VANILIJA
      dodatak: chaga, plava spirulina alga
    • RUJAN: SLANI KARAMEL
      dodatak: chaga, maca prah, lucuma prah
    • LISTOPAD: BATAT & ČOKOLADA
      dodatak: chaga, organski kakao, cimet i začini
    • STUDENI: GOJI/NARANČA
      dodatak: chaga, kurkuma i goji bobice
    • PROSINAC: GINGERMAN ( Božić )
      dodatak: chaga, ashwaganda, djumbir i topli začini
      ————————————————————————-
      DOSTUPNE TEME isključivo na srednju ili veliku tortu
    • CVJETNA – cvjetni buket s lišćem od spiruline i kurkume jedinstveni je spoj cvijeća i kolača, izgledom potpuno originalan i unikatan. Ova fantastična dekoracija dobro se uklapa u sve okuse a torta svojim izgledom nikoga ne ostavlja ravnodušnim
    • ČUPAVA dekoracija izrađena od ječmene trave, kurkume i ulja limunske trave izgledom i okusom podsjeća na livadu a odlično se slaže s tortom od čokolade i naranče, koja ‘glumi’ zemlju. Ovom jedinstvenom tortom oduševit ćete sve čokoljupce jer zemlja krije tajne pa se tako u sredini čokoladne torte krije deblji sloj raw džema od marelaca i naranče 🙂
    • SWIRL dekoracija jednostavna je tema bogatog i specifičnog izgleda. Obogaćuje svaku tortu na koju se dodaje i veoma se dobro kombinira s voćem. Zbog svog izgleda rado je birani dodatak na svim RAW tortama.
      Cijena svih tema je dodatno 10 € na osnovnu cijenu torte
      ————————————————————————
      *****APSOLUTNI FAVORIT – torta PARTIJANERICA, srednja ili velika torta koja objedinjuje bočni otisak, SWIRL dekoraciju i cvjetove ananasa sa superfood posipom od kakao zrnaca, pistacija, ekspandiranog amarantha, crnog sezama, suhog voća te pupoljaka i latica ruža ( informacije o njoj u posebnom odjeljku )
      ————————————————————————–
      ZA CIJENE POGLEDAJ AKTUALAN CJENIK

Sve su torte izrađene bez temičke obrade čime sastojci zadržavaju sva svoja prirodna svojstva i hranjivu vrijednost.
Sve torte sadržavaju CHAGA prah i supersastojke u prahu koji čine Rawlina torte funkcionalnom slasticom
—————————————————————————————–

OSNOVNI SASTOJCI U RAWLINA TORTAMA

  • Orašasti plodovi: bademi, indijski oraščići ili lješnjaci
  • Kao sladilo koristi se sirup agave ( nizak GI ) a neki proizvodi mogu sadržavati sladilo kokosovog cvijeta ili po želji xilitol ( brezin šećer )
  • Svježe ili suho voće te sok i koricu citrusa
  • Zdrave masnoće; avokado, hladno prešano kokosovo ulje i kakao maslac
  • Mogu sadržavati organski kakao prah, vaniliju i/ili prirodne uljne arome poput ulja slatke naranče iz BIO uzgoja
  • Obavezno sadrže supersastojke poput matcha zelenog čaja, kurkume, moringe, maca praha, plave i zelene spiruline ili voća ili cvijeća u prahu koje služe kao prirodno bojilo
    ——————————————————————————–
    ČUVANJE

RAW torte i kolači čuvaju se u hladnjaku na temperaturi od +4 do +7 stupnjeva do 7 dana.
Isporučuju se smrznute ili ohlađene prema dogovoru.
Smrznute torte potrebno je izvaditi, ovisno o veličini, 1-3 sata prije konzumiranja kako bi otpustile, velike torte najbolje je preko noći ostaviti u hladnjaku.
U smrznutom stanju ( do -17 stupnjeva ) mogu se čuvati od 6-8 tjedana.
—————————————————————————————-
Svi Rawlina proizvodi su:

  • bez laktoze
  • bez glutena
  • bez aditiva
  • bez rafiniranih šećera
  • bez brašna
  • bez jaja
  • bez konzervansa
  • raw
  • vegan friendly
  • low GI ( nizak glikemijski indeks čini ih pogodnim za dijabetičare )
    ———————————————————————————–
    Hand made With Love