CATEGORY

DETAILS

Svi Rawlina proizvodi zaslađeni su sladilima niskog glikemijskog indeksa* ( Low GI ) koji gotovo nimalo ne utječu na razinu šećera u krvi stoga su idealni za dijabetičare i ljude preosjetljive na šećer.
*Glikemijski indeks ( GI ) je mjera koja nam pokazuje kojom se brzinom i intenzitetom povisuje razina glukoze u krvi nakon konzumiranja određene hrane.

-Sirup Agave iz BIO uzgoja potpuno je prirodno sladilo, dobiva se zarezivanjem listova agave starih između 7 i 14 godina a dobiveni sok se zatim filtrira i zagrijava na niskim temperaturama.
Takav sirup odlično je sladilo za sve vrste proizvoda, od slatkih napitaka i krema do kolača.
Zbog niskih temperatura koje se koriste pri obradi sirup zadržava sva svoja hranjiva svojstva te velik broj vitamina i minerala stoga su sve Rawlina torte zaslađene upravo tim sladilom.

Neki od proizvoda sadrže kokosov šećer, također potpuno prirodno sladilo niskog GI koji se dobiva ekstrahiranjem kokosova cvijeta čiji se nektar zatim zagrijava na niskim temperaturama ( do 40 stupnjeva ) a kristalići šećera koji se pritom dobiju u sebi sadrže obilje vitamina C i B te željezo, magnezij i cink.

Za razliku od bijelog šećera koji sadrži jedino hrpu praznih kalorija i apsolutno nikakve hranjive vrijednosti korisne za naš organizam, ova dva zaslađivaća pogoduju našem organizmu i ne čine štetu na staničnoj razini kao što to čine rafinirani ugljikohidrati.

Rawlina brine o zdravlju svojih kupaca i važno joj je da su svi proizvodi potpuno prirodni i zdravi!

Sugar free

PREV

Vegan frendly

NEXT