CATEGORY

Lipanj

DETAILS

 

SUPERBOOSTER u tortama od sezonskog voća je BAOBAB prah 🌱
———————————————————————
👉Baobab sadrži obilje vlakana, prirodni je prebiotik ( hrani dobre bakterije u našem probavnom sustavu ), uz to se lako apsorbira i daje dugotrajan osjećaj sitosti.
👉Bogat je izvor C vitamina, antioksidanta i polifenola koji smanjuju upalni proces
👉Okus podsjeća na ribanu koricu limuna stoga se dobro uklapa u okuse svih ljetnih torti.
———————————————————————

OSNOVNI SASTOJCI KOJI SE KORISTE U RAWLINA TORTAMA

  • Orašasti plodovi i sjemenke: bademi, indijski oraščići, lješnjaci, orasi i zelena heljda
  • Kao sladilo koristi se BIO sirup agave ( nizak GI ) a neki proizvodi mogu sadržavati sladilo kokosovog cvijeta ili xilitol ( brezin šećer )
  • Svježe ili suho voće te sok i koricu citrusa
  • Zdrave masnoće; avokado, hladno prešano kokosovo ulje i kakao maslac
  • Mogu sadržavati organski kakao prah, vaniliju i/ili prirodne uljne arome poput ulja slatke naranče iz BIO uzgoja
  • Obavezno sadrže supersastojke poput matcha zelenog čaja, kurkume, moringe, maca praha, plave i zelene spiruline ili voća ili cvijeća u prahu koje služe kao prirodno bojilo
    ČOKOLADNI PRELJEV od sirove čokolade izrađen je od organskog kakao praha, kakao maslaca i sirupa agave s dodatkom ulja slatke naranče.
    ——————————————————————————–
    ČUVANJE

RAW torte i kolači čuvaju se u hladnjaku na temperaturi od +4 do +7 stupnjeva do 7 dana.
Isporučuju se smrznute ili ohlađene prema dogovoru.
Smrznute proizvode potrebno je izvaditi ranije iz zamrzivača kako bi otpustile a najbolje večer ranije staviti ih u hladnjak.
U smrznutom stanju ( do -17 stupnjeva ) mogu se čuvati od 6-8 tjedana.
———————————————————————————————
Svi Rawlina proizvodi u potpunosti su:

  • bez brašna
  • bez šećera
  • bez jaja
  • bez laktoze
  • bez glutena
  • bez aditiva i konzervansa
  • bez soje
  • raw
  • vegan friendly
  • low GI ( nizak glikemijski indeks čini ih pogodnim za dijabetičare
    ——————————————–
    Sve su torte izrađene bez temičke obrade čime sastojci zadržavaju sva svoja prirodna svojstva i hranjivu vrijednost.
    ——————————————–
    Hand made with Love

 

 

ČOKOLADNA ‘Sacher’ torta

PREV

VANILIJA i PLAVA SPIRULINA

NEXT