CATEGORY

Svibanj

DETAILS

ČUPAVA raw food Sacher torta

🌱Osnovna idejaprilikom kreiranja: komadić zemlje iz kojeg raste trava. Zemlja u sebi krije tajne ( džem u unutrašnjosti ) i daje nam obilje hranjivih sastojaka ( superboosteri )
—————————————————————————————

SUPERBOOSTERI: ječmena trava, moringa i kurkuma

ČUPAVA raw food Sacher torta od čokolade izrađena je od sasvim prirodnih sastojaka s dodatkom organskog kakao praha i ulja limunske trave, obogaćena superboosterima od moringe, kurkume i ječmene trave nadjevena prirodnim raw food džemom od marelice i naranče ( bez dodanog šećera ).
👉 I cvjetić je izrađen od prirodne bijele čokolade ručno obojane prahom kurkume.
Takva kombinacija okusno doista pomalo podsjeća na travu a zeleni supersastojci nutritivna su i okusna bomba
👉Moringa – smatra se jednom od najatraktivnijih hranjivih biljaka ikad otkrivenih, sadrži obilje biljnih bjelančevina, kalcija, vitamina A i C

👉Ječmena trava – Sadrži zeleni mladi ječam koji osim vitamina sadrži i obilje minerala, idealnih za proljetnu detoksikaciju
👉Kurkumin zlatni prah poznat je po svojim protuupalnim svojstvima
———————————————————————————
OSNOVNI SASTOJCI KOJI SE KORISTE U RAWLINA TORTAMA

  • Orašasti plodovi i sjemenke: bademi, indijski oraščići, lješnjaci, orasi i zelena heljda
  • Kao sladilo koristi se BIO sirup agave ( nizak GI ) a neki proizvodi mogu sadržavati sladilo kokosovog cvijeta ili xilitol ( brezin šećer )
  • Svježe ili suho voće te sok i koricu citrusa
  • Zdrave masnoće; avokado, hladno prešano kokosovo ulje i kakao maslac
  • Mogu sadržavati organski kakao prah, vaniliju i/ili prirodne uljne arome poput ulja slatke naranče iz BIO uzgoja
  • Obavezno sadrže supersastojke poput matcha zelenog čaja, kurkume, moringe, maca praha, plave i zelene spiruline ili voća ili cvijeća u prahu koje služe kao prirodno bojilo
    ČOKOLADNI PRELJEV od sirove čokolade izrađen je od organskog kakao praha, kakao maslaca i sirupa agave s dodatkom ulja slatke naranče.
    ——————————————————————————–
    ČUVANJE

RAW torte i kolači čuvaju se u hladnjaku na temperaturi od +4 do +7 stupnjeva do 7 dana.
Isporučuju se smrznute ili ohlađene prema dogovoru.
Smrznute proizvode potrebno je izvaditi ranije iz zamrzivača kako bi otpustile a najbolje večer ranije staviti ih u hladnjak.
U smrznutom stanju ( do -17 stupnjeva ) mogu se čuvati od 6-8 tjedana.
———————————————————————————————
Svi Rawlina proizvodi u potpunosti su:

  • bez brašna
  • bez šećera
  • bez jaja
  • bez laktoze
  • bez glutena
  • bez aditiva i konzervansa
  • bez soje
  • raw
  • vegan friendly
  • low GI ( nizak glikemijski indeks čini ih pogodnim za dijabetičare
    ——————————————–
    Sve su torte izrađene bez temičke obrade čime sastojci zadržavaju sva svoja prirodna svojstva i hranjivu vrijednost.
    ——————————————–
    Hand made with Love

MRKVICA (Uskrs)

PREV

SEZONSKO VOĆE

NEXT