Jasna Sačić – moja priča

Ekonomista po struci, kuharica u duši, kuhala sam i kuhala.
U jednom je trenutku trebalo pronaći ‘smještaj’ za sve te drage mi recepte pa se tako 2011.g. rodio, trenutno malo zapušten, gastro- blog jUrnebes na kojem i danas možete pronaći iskušane recepte svih kategorija. U planu je aktivirati ga čim pronađem malo vremen 😉
—–
Iz navedenog iskustva, prehrana sa niskim GI prikladna za dijabetičare bila je i nit vodilja prilikom pokretanja Udruge za promicanje kvalitete življenja Medenjak, kroz koju sam zatim u narednih 6 godina na mjesečnoj bazi vodila radionice prirodne hrane.
Na kraju najmanje za dijabetičare, jer osobno zdravstveno stanje s dijagnozom osteoartritisa ( OA ) koje me zateklo doslovce nespremnu otvorilo mi je novi, još neotkriveni svemir prekrasnih prirodnih recepata iz low carb i alergy free kategorija u koje sam se bacila punim žarom istraživanja i testiranja na vlastitom tijelu.
—–
Uživala sam u radionicama, u kreiranju svakog susreta, prikupljajući informacije sa kojima se do tada nikada nisam susrela a toliko su važne za čovjeka i našu vezu s prirodom.
Upisivala sam brojne edukacije i radovala se prenositi stečena znanja toj dragoj maloj grupi ljudi koja je gotovo religiozno preda mnom sjedila svakog mjeseca i zbog koje sam neumorno testirala, kreirala i oblikovala što jednostavnije fine i prirodne recepte, jer tko danas ima vremena još ( i ) kuhati.
—–
Ponosno mogu reći da su moji polaznici, osim malih grupa svih životnih dobi, bili članovi Udruge mladih ‘Vuk’, i Grad Varaždin koji je prepoznao važnost zdrave prehrane i bio pokrovitelj radionicama koje sam vodila za djelatnike školskih i predškolskih ustanova.
—–
Kad je 2014.g. u moj život ušla sirova hrana ( Raw food ), napokon me ispunio osjećaj da sam pronašla ono što je vrijedno da mu posvetim svaki svoj slobodan trenutak.
Od tada pa sve do danas ta ljubav sve više raste. Svoje znanje neprestano nadograđujem kod profesionalnih edukatora i veoma me raduje mogućnost da ih podijelim sa svima koji ih trebaju.
—–
Tako se rodio i obrt Rawlina. Nastao je kao posljedica moje strastvene želje za djelovanjem. Omogućuje mi da sa svima vama podijelim sve one divne ideje i mogućnosti koje pruža prirodna hrana a koja vam, ako je naučite sami pripremiti, doslovce može promijeniti zdravlje i život.
Meni je pomogla.
Želim da pomogne i vama i radujem se toj mogućnosti.

Iz Rawline sa Srcem

Jasna
—–

 

U koliko niste sigurnio jesam li ja prava osoba za rješenje vaših problema na dnu stranice pogledajte dosadašnja prikupljena znanja ili na linku –> OVDJE!

 

EVO KAKO VAM MOGU POMOĆI:

 

-Možete upisati radionicu i na jednom mjestu saznati i isprobati sve već iskušane recepte za što bi vam inače trebalo mnogo vremena i promašenih investicija.

-Možete pokloniti individualnu radionicu nekom vašem ‘alergičnom’ prijatelju ili članu obitelji,

-Ili možete odnijeti na poklon originalnu, ručno rađenu slasticu ili nešto prikladno od asortimana

Važno je da znate da nisam nutricionist već isključivo instruktorica kuhanja, pa u koliko želite uvesti promjene u svoj život i svoju prehranu pogledajte ponudu i kontaktirajte me za više informacija.

Odricanje od odgovornosti: Zdrava prehrana zasigurno sa sobom nosi niz zdravstvenih beneficija no kao takva ne smatra se službenom metodom liječenja određenih stanja stoga za sve zdravstvene probleme ljubazno molim i sugeriram da se obratite stručnom osoblju.

**********************************************************************************************************

 

VLASNICA  STRANICA: ( klikni za više )
COLORBOX   ( dizajn interijera )
jUrnebes ( blog o hrani )
Medenjak – kreator, jedna od odnivača i voditelj radionica zdrave hrane u ( sada već bivšoj ) udruzi

********

 

ZAVRŠENE EDUKACIJE:

 

Prosinac 2021.g. dopuna certifikata BaZi za odslušani modul specijaliziran za balansiranje organizma prehranom
Srpanj 2020.g. završen dvogodišnji tečaj kineske metafizike, smjer BaZi – temeljen na bazi 5 osnovnih elemenata iz prirode i usmjeren na čitanje energetskog potencijala svakog pojedinca.
Završenim tečajem stekao se naziv BaZi konzultanta. Certifikat
– Veljača 2018 – završen 2. stupanj KVANTNE MEDICINE
Listopad 2017.g. – završen 1. stupanj KVANTNE MEDICINE pod vodstvom Prof. dr. medicine Elene Parigin, spec. kvantne dijagnostike i lingvističko-valne genetike ( LVG )
2017.g. završen tečaj TCM pod nazivom -U SIN baziranom na principima djelovanja energije pet osnovnih elemenata u prirodi. Voditeljica Elena Parigin
Siječanj 2017.g. -upisan 8 tjedni tečaj I QUIT SUGAR pod vodstvom Sarah Wilson, australske autorice niza bestsellera istog naziva. Njene knjige dostupne su na Amazonu OVDJE
U rujnu 2016.g završen još jedan tečaj ayurvedskog kuhanja, ovog puta pod vodstvom Kaushani Desai, autorice knjige recepata SATTVA – The Ayurvedic Cookbook i televizijske serije SATTVA – The Ayurvedic Cook Show
Od lipnja 2016.g. nositelj potvrde o završenom šestodnevnom tečaju ayurvedskog kuhanja pod pokroviteljstvom centra Art of Living, voditeljica Beata Bognar-Shiflish
Od siječnja 2015. g. nositelj certifikata za pripremu sirove hrane Raw Food A-Z
Od 2011.-2013.g. zajedno s Drvnim klasterom sjeverozapadne hrvatske sudjelovala kao partner EU projekta Ecomovel vezanog za temu primjene ekodizajna u praksi.
Od siječnja 2012.g. nositelj certifikata SHEFFIELD School of Interior Design NY (današnji New York Institut of Art and Design), trogodišnji studij, mentorica Ann Harris, bivši kreativni direktor Paramount Pictures studio, L.A. Iz toga je proizašla web stranica Colorbox http://colorbox.ajngel.hr/
2010.g. Završen osnovni Feng Shui tečaj u školi Kreativan Dom, voditeljice Vjere Tomaš, savjetnice za Feng Shui. Završene iz 4 osnovne kategorije 1) FS koncept i njegova primjena 2) uređenje doma i aktivacija životnih područja 3) posao/novac/budućnost i 4) ljubav