Svi Rawlina proizvodi izrađeni su:

 • bez laktoze
 • bez glutena
 • bez aditiva
 • bez rafiniranih šećera
 • bez brašna
 • bez jaja
 • bez konzervansa
 • raw
 • vegan friendly
 • low GI ( nizak glikemijski indeks čini ih pogodnim za dijabetičare )

Uz to, važno je naglasiti da sve Rawlina proizvode odlikuje i specifična estetika koja govori o pažljivom pristupu i dodaje vrijednost, kako primatelju tako i onome tko daruje poklon

Ovdje potraži odgovore na svoja pitanja.
Ako ne pronađeš slobodno me kontaktiraj i rado ću Ti odgovoriti na sve što Te zanima.

Pitanja

Koji su osnovni sastojci u tortama?

Uobičajeni sastojci u tortama i kolačima su: bademi, indijski oraščići, kakao maslac, kokosovo ulje i sirup agave. Ostali sastojci dodaju se ovisno o željenoj aromi a koji su to vidi se ako klikneš na fotografiju izabrane torte u odjeljku Torte & Teme

Imam alergiju na jedan od sastojaka, može li ga se zamijeniti?

Postoji opcija ALERGY FREE slastica koje se izrađuju bez orašastih plodova i mogu biti prilagođene kupcu. Prilikom narudžbe potrebno je naglasiti da se radi o alergiji nakon čega Ti šaljem karticu sa popisom sastojaka a nakon što je popuniš predlažem ti opciju koju smatram prikladnom. Postoji mogućnost da se za prvi puta izradi probni uzorak slastice kako bi se izbjegle sve neželjene posljedice.

Čime su torte obojane? Imam alergiju na neka bojila

Koriste se sasvim prirodne boje - voće i povrće u prahu te supersastojci poput matcha zelenog čaja, spiruline, ječmene trave i kurkume no uvijek je potrebno to naglasiti prilikom naručivanja kako bi se pronašla alternativa 😉

Je li moguće naručiti personaliziranu tortu?

Raw slastice su specifična kategorija koja se prilikom dekoriranja ne ponaša isto kao klasične slastice i često je nemoguće na njima izraditi nešto što je kod običnih slastica uobičajeno. Zbog toga se osobnost može dodati samo u nekom malom detalju ili temi koju možeš izabrati pod Torte&Teme.

Zašto moram svoju tortu naručiti najmanje mjesec dana ranije?

Postoji lista čekanja pa kakao je za neke torte potrebno i po nekoliko dana za izradu dekoracije ( ovisno o Temi ) ne bih željela da tvoja torta bude izrađena 'na brzinu'. Vjerujem u energiju hrane stoga posvećujem puno pažnje svakoj narudžbi i želim da svaka bude izrađena s ljubavlju, bez stresa i hektike.

Izrađujete li svadbene torte?

Ne. Postoji nekoliko razloga a jedan od njih je to što RAW torta traži specifične temperaturne uvjete i loše se ponaša u zagrijanim prostorima pa bi se usred zabave mogla početi cijediti i umanjiti veselje prisutnima.

Mogu li se Rawlina proizvodi kupiti u nekoj od lokalnih trgovina?

Odgovor je negativan. Svi Rawlina proizvodi dostupni su isključivo po narudžbi na lokaciji u Tenkovoj 38b u Varaždinu.

Ne mogu pronaći cjenik asortimana, molim pomoć

Katalog i cjenik još su u izradi ali uskoro će biti dostupni

Da li postoji opcija narudžbe online?

Rawlina proizvode možeš naručiti pouzećem ako u opisu proizvoda postoji napomena -dostupno pouzećem- . Neki od proizvoda mogu se slomiti u paketnom transportu pa stoga nije primjereno slati ih paketnom dostavom.

Trebam jedan poklon, zašto moram naručiti minimalnu količinu?

Neke je artikle fizički nemoguće izraditi u veoma malim količinama jer blender nije u stanju procesirati tako malo sastojaka, stoga kod narudžbe minimalne količine dio se isporučuje zapakiran a ostatak u rinfuzi za osobne potrebe naručioca.

Naručio bih proizvode za firmu i trebam R1

Nema problema! Za svoje proizvode Rawlina može izdati R1 račun i sve ostale dokumente potrebne u kupoprodajnoj komunikaciji.

KONTAKTIRAJ ME

Tu sam za Tebe
  - crtica iz života: često me pitaju da li su sirovi kolači izrađeni od sira 🙂

  Nisu, izrađeni su od indijskih oraščića pa kako bi izbjegli zabunu koristim isključivo termin '``raw`` -