CATEGORY

Travanj

DETAILS

Ova je torta pravo malo bagatstvo okusa i hranjivih sastojaka
SUPERBOOSTER: probiotik / kombucha kultura
—————————————————————————–
PODLOGA:
👉Svježa mrkvica: beta karoten
👉svježe Medjool datulje: visok udio željeza i vitamina B skupine
👉grožđice: sadrže kalij
👉suhe marelice: kalij i željezo
👉kokosove pahuljice: svi vitamini B skupine
Premaz od ‘SIRA’:
👉Indijski oraščići sadrži vlakna i vitalne minerale kao što su selen, cink, magnezij…
👉kokosovo vrhnje: vitamini B skupine
👉kokosovo ulje: snažno antivirusno i antibakterijsko djelovanje
👉limunov sok: C vitamin
👉sirup agave: prirodni zaslađivač, ne diže nivo šećera u krvi
👉probiotični prah: soj dobrih bakterija koje ojačavaju biološku floru naših crijeva
DEKORACIJA:
👉Ananas, dehidriran u Rawlini, bez dodatnih sladila ( znamo da je kupljeno suho voće uglavnom dodatno zaslađeno i sumporeno kako bi zadržalo boju )
👉mrkvice od marcipana, izrađene od bademovog brašna, bez šećera, ručno obojane prahom od kurkume i cikle: antiupalna svojstva
👉kandirani orasi, natopljeni u javorovom sirupu pa dehidrirani: orasi su hrana za mozak a javorov sirup sadrži visok udio minerala
👉sjeckane pistacije: vitamini, minerali, vlakna..
👉sjeckane suhe marelice: likopen
👉domaća ručno kuhana čokolada od kakao praha iz BIO uzgoja: antioksidansi, minerali
—————————————————————————-
OSNOVNI SASTOJCI U RAWLINA TORTAMA
  • Orašasti plodovi: bademi, indijski oraščići, lješnjaci
  • Kao sladilo koristi se sirup agave ( nizak GI ) a neki proizvodi mogu sadržavati sladilo kokosovog cvijeta ili xilitol ( brezin šećer )
  • Svježe ili suho voće te sok i koricu citrusa
  • Zdrave masnoće; avokado, hladno prešano kokosovo ulje i kakao maslac
  • Mogu sadržavati organski kakao prah, vaniliju i/ili prirodne uljne arome poput ulja slatke naranče iz BIO uzgoja
  • Obavezno sadrže supersastojke poput matcha zelenog čaja, kurkume, moringe, maca praha, plave i zelene spiruline ili
    voća ili cvijeća u prahu koje služe kao prirodno bojilo
    ——————————————————————————–
    ČUVANJE

RAW torte i kolači čuvaju se u hladnjaku na temperaturi od +4 do +7 stupnjeva do 7 dana.
Isporučuju se smrznute ili ohlađene prema dogovoru.
Smrznute torte potrebno je izvaditi, ovisno o veličini, 1-3 sata ranije, prije konzumiranja kako bi otpustile.
U smrznutom stanju ( do -17 stupnjeva ) mogu se čuvati od 6-8 tjedana.
—————————————————————————————-
Svi Rawlina proizvodi su:

  • bez laktoze
  • bez glutena
  • bez aditiva
  • bez rafiniranih šećera
  • bez brašna
  • bez jaja
  • bez konzervansa
  • raw
  • vegan friendly
  • low GI ( nizak glikemijski indeks čini ih pogodnim za dijabetičare )
    ———————————————————————————–
    Sve su torte izrađene bez temičke obrade čime sastojci zadržavaju sva svoja prirodna svojstva i hranjivu vrijednost.
    ————————————————————————————-
    Hand Made With Love

LIMETA

PREV

ČOKOLADNA ‘Sacher’ torta

NEXT